X

Dragi prieteni Quartiere,

Suntem pusi in fata unei situatii fara precedent in cele aproape 3 decenii de cand ne bucuram unii de altii pe bd Lacul Tei, nr 84. Va multumim pentru incredere si sustinere. In zilele care au trecut, programul nostru s-a desfasurat in mod obisnuit. Masurile de siguranta alimentara au fost, ca intotdeauna, la nivel maxim, astfel incat sa ne bucuram cu totii de felurile preferate.

Pentru ca de astazi autoritatile au declarat stare de urgenta, iar sfatul este sa ramanem cat mai mult cu putinta acasa, pentru securitatea dumneavoastra si a personalului nostru, precum si a familiilor noastre, ale tuturor, am decis sa respectam aceste instructiuni de preventie.

Incepand de astazi, 16 martie, Restaurant Quartiere este inchis temporar. Revenim cu vesti in curand. Ne rugam pentru sanatatea celor care sunt bine si pentru refacerea grabnica a celor afectati.

Aveti grija de dumneavoastra si de cei dragi, ramaneti cat mai mult cu putinta in case, spalati-va des pe maini si informati-va doar de pe site-urile autoritatilor! Sa ne vedem curand!

#FamiliaQuartiere

Livrare gratuita in limita a 3km.
Pentru alte zone, sunati pentru detalii!

Meniu

Garnituri

Garnituri

Cartofi copti

6 lei

Piure de cartofi cu aromă de trufe

12 lei

Cartofi țărănești

cartofi, ceapă, bacon

10 lei

Cartofi franțuzești

cartofi, smântână dulce, cașcaval

10 lei

Morcov la tigaie caramelizat

10 lei

Piure de cartofi

8 lei

Cartofi prăjiți

cartofi prajiti

7 lei

Cartofi cu rozmarin

9 lei

Legume la gratar

ardei gras, dovlecei, vinete, rosii

12 lei

Orez cu alune si stafide

13 lei

Orez cu legume

10 lei

Sote de broccoli

12 lei