X

Dragi prieteni Quartiere,

Suntem pusi in fata unei situatii fara precedent in cele aproape 3 decenii de cand ne bucuram unii de altii pe bd Lacul Tei, nr 84. Va multumim pentru incredere si sustinere. In zilele care au trecut, programul nostru s-a desfasurat in mod obisnuit. Masurile de siguranta alimentara au fost, ca intotdeauna, la nivel maxim, astfel incat sa ne bucuram cu totii de felurile preferate.

Pentru ca de astazi autoritatile au declarat stare de urgenta, iar sfatul este sa ramanem cat mai mult cu putinta acasa, pentru securitatea dumneavoastra si a personalului nostru, precum si a familiilor noastre, ale tuturor, am decis sa respectam aceste instructiuni de preventie.

Incepand de astazi, 16 martie, Restaurant Quartiere este inchis temporar. Revenim cu vesti in curand. Ne rugam pentru sanatatea celor care sunt bine si pentru refacerea grabnica a celor afectati.

Aveti grija de dumneavoastra si de cei dragi, ramaneti cat mai mult cu putinta in case, spalati-va des pe maini si informati-va doar de pe site-urile autoritatilor! Sa ne vedem curand!

#FamiliaQuartiere

Livrare gratuita in limita a 3km.
Pentru alte zone, sunati pentru detalii!

Meniu IV - 160 lei

Orice meniu se poate personaliza pornind de la 50 de lei.

Gustare rece - 350g

Salam Sibiu, șuncă de Praga, ruladă de curcan, file afumat, cașcaval, telemea, roșii, măsline asortate, castravete verde, ardei gras.

File de șalău - 200g

Cartofi natur - 150g

Lămâie

Sarmale - 270g

Mămăligă - 150g

Ardei iute(murat sau verde)

Ceafă de porc - 200g

Cartofi prăjiți - 150g

Salată asortată de sezon - 170g