X

Dragi prieteni Quartiere,

Suntem pusi in fata unei situatii fara precedent in cele aproape 3 decenii de cand ne bucuram unii de altii pe bd Lacul Tei, nr 84. Va multumim pentru incredere si sustinere. In zilele care au trecut, programul nostru s-a desfasurat in mod obisnuit. Masurile de siguranta alimentara au fost, ca intotdeauna, la nivel maxim, astfel incat sa ne bucuram cu totii de felurile preferate.

Pentru ca de astazi autoritatile au declarat stare de urgenta, iar sfatul este sa ramanem cat mai mult cu putinta acasa, pentru securitatea dumneavoastra si a personalului nostru, precum si a familiilor noastre, ale tuturor, am decis sa respectam aceste instructiuni de preventie.

Incepand de astazi, 16 martie, Restaurant Quartiere este inchis temporar. Revenim cu vesti in curand. Ne rugam pentru sanatatea celor care sunt bine si pentru refacerea grabnica a celor afectati.

Aveti grija de dumneavoastra si de cei dragi, ramaneti cat mai mult cu putinta in case, spalati-va des pe maini si informati-va doar de pe site-urile autoritatilor! Sa ne vedem curand!

#FamiliaQuartiere

Livrare gratuita in limita a 3km.
Pentru alte zone, sunati pentru detalii!

Meniu III - 145 lei

Orice meniu se poate personaliza pornind de la 50 de lei.

Gustare rece - 360g

Rulouri de șuncă și crudități, salam de Sibiu, ceafă de porc afumată, doboș, ruladă de curcan, roșii cu pastă de brânză, castravete verde, măsline asortate

Șalău prăjit - 200g

Cartofi natur - 150g

Lămâie

Ceafă de porc - 180g

Cârnăciori de casă - 80g

Salată asortată de sezon - 170g

Cartofi prăjiți - 150g

Coș mixt